Nog 2 dagen; belangrijke informatie op een rij

5 september 2024

Rij jij de Veldslag? In dit bericht staat alles wat je zeker moet weten....

Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover! Hier nog even voor iedereen alle need to know informatie op een rij. Heb je een abonnement op de nieuwsbrief? Dan heb je deze informatie al eerder in je mail gehad.

Parkeren en praktische info

Het is niet ingewikkeld om een parkeerplekje te vinden: gewoon naar Norg rijden en onze borden volgen. We willen je ook met klem vragen gebruik te maken van onze parkeerplaatsen, dat scheelt overlast in het dorp en zorgt er voor dat we het evenement kunnen blijven organiseren. Verder vind je veel andere praktische info (startijden, U-Sport Energy Hubs, etc.) hier.

Het parcours

De route is bekend! Je vindt de route hier.

Stuurborden

Zoals ieder jaar kun je op vrijdag alvast je stuurbord halen bij Velodroom in Roden. Da's gezellig, en scheelt gedoe op de dag zelf. Je kunt op vrijdag 6 september tussen 10:00 en 18:00 bij Velodroom terecht. Op zaterdag 7 september staan we vanaf 07:00 voor je klaar op ons gezellige start- en finishterrein in Norg! Hou de informatie uit je dashboard bij de hand als je je nummer afhaalt. Zodat we zeker weten dat we het juiste nummer aan jou meegeven.

U-Sport Energy Hubs 

Op onze verzorgingsposten, de U-Sport Energy Hubs, vind je sportdrank van U-Sport. Ook zijn er verdeeld over de posten repen en sportgels van U-Sport. Daarnaast vind je er krentenbollen, fruit en andere lekkere dingen. Hiermee kom je een heel eind, maar neem zelf ook altijd wat mee. Zo voorkom je teleurstellingen of een flinke hongerklop. Let op: onze verzorgingsposten hebben een sluittijd. De informatie vind je hier.

Noodnummer & veiligheid

De Velodroom Veldslag om Norg is een van de gezelligste offroad evenementen van Nederland, en dat willen we graag zo houden. Wees dus lief voor jezelf, voor elkaar en voor de natuur. Geef elkaar de ruimte, hou het leuk voor jezelf en laat geen rotzooi achter in de natuur. Gaat het toch mis? Probeer het eerst zelf op te lossen (bij spoed bel je natuurlijk 112), voor andere zaken bel je ons noodnummer: 0613025022. Sla 'm alvast op, da's handig, maar hij staat ook achterop je stuurbord.