De Veldslag van 2024 zit erop!

7 september 2024

Heerlijke editie: prachtig weer en de leukste deelnemers!

Zonovergoten Succes: De Veldslag van 2024

De Veldslag van 2024 gaat de boeken in als een prachtige editie. Op deze zonovergoten dag begon de ochtend nog met wat mist, maar die trok snel weg. Hierdoor werden de omstandigheden ideaal voor de deelnemers. Het startschot voor de wedstrijdrijders klonk al om half 9, gevolgd door ruim 2300 cyclosportieven die vol enthousiasme aan hun tocht begonnen. Om 10 uur vertrok de laatste wave, die de gloednieuwe afstand van 50 km in gang zette, een mooie toevoeging aan het evenement.

Terwijl de mist plaatsmaakte voor een stralende zon, genoten de deelnemers van een adembenemende route door Noord-Drenthe. Een van de hoogtepunten was het doolhof door een maïsveld, waar de organisatie het hele jaar aan had gewerkt. Het zorgde voor een unieke en avontuurlijke ervaring die nog lang in het geheugen zal blijven hangen.

Om half 12 kwam Jasper Ockeloen als winnaar over de streep. Bij de vrouwen was het Marielle Trouwborst die de winst greep. Vanaf dat moment stroomde het festivalterrein langzaam vol met deelnemers. Overal waren blije gezichten te zien, mensen die genoten hadden van een geweldige dag. Veel deelnemers komen elk jaar terug, en dat zorgt voor een hechte Veldslag-familie die dit evenement zo bijzonder maakt.

De editie van 2024 zit er alweer op, maar gelukkig hebben we de foto's nog om na te genieten. Bekijk hier de prachtige beelden van Smilda Fotografie. Ben je benieuwd naar de uitslagen? Klik dan hier.

We kijken nu al uit naar volgend jaar! Tot dan!